Bagaimana Nak Buat Pelanggan "PM" Bertubi-Tubi dan Letupkan Bisnes Anda... Pada 2017 yang Mencabar!

Anda bakal ketahui, formula step-by-step yang mungkin boleh buat anda dapatkan "PM" bertubi-tubi dengan Copywriting yang "Killer".

Screenshot Whatsapp Saya...

Bayangkan anda dapat "PM" macam ni...

Bagaimana saya boleh bantu anda?

Nama saya Danial Arif. 

Saya mula-mula buat bisnes online sekitar 2009. Saya dulu start jual barang-barang prelove di mudah.my sekitar tahun 2009.

Mula bisnes di FB pada 2013. Ini niche bisnes yang pernah saya buat: 

  • Produk Diet
  • Produk kecantikan
  • Gajet elektronik
  • Gajet Kesihatan
  • Servis Copywriting 

Saya seorang yang sangat mengkaji tentang iklan, copywriting dan psikologi manusia.

Kemahiran saya adalah membantu usahawan-usahawan yang untuk tulis ayat jualan yang berkesan dengan teknik yang betul.

Saya sudah membantu lebih daripada 313 usahawan melalui kelas anjuran Firdaus Azizi

Saya suka berkongsi ilmu dan melihat orang lain semakin berjaya selepas menggunakan ilmu yang kongsikan.

Kini, saya salah seoarang content writer/copywriter team Firdaus Aizizi. 

Nak tau formula buat Copywriting yang 'KILLER'?

4 Video Training "COPY MASTER"

4 video ini tentang teknik mudah buat copywriting. Anda belajar dan apply teknik ni, anda juga dapat hasil seperti saya. Silap-silap lagi power dari saya. InsyaAllah.

Bab 1 - Mindset dan Prinsip Asas Copywriting (13 minit 16 saat)

  • Prinsip asas untuk hasilkan copywriting yang efektif
  • Pantang terlarang ketika tulis copywriting
  • Bantu anda faham cara yang betul untuk buat ayat iklan yang power

Bab 2 - Mengintip Prospek (29 minit 23 saat)

  • Teknik market research untuk baca apa yang bermain di minda prospek
  • Cara mudah untuk dapat ilham tulis copywriting
  • 3 lubuk untuk rembat idea copywriting secara halal 
  • Bantu anda dapat idea dengan mudah dan pantas untuk tulis ayat power

Bab 3 - Berkenalan dengan Produk (25 minit 23 saat)

  • Bagaimana cara supaya produk anda menang dalam persaingan
  • Apa beza manfaat dan ciri-ciri produk?
  • Bantu anda untuk tulis ayat iklan yang buat pelanggan tak sabar membeli

Bab 4 - Elemen dan Struktur Copywriting (38 minit 47 saat)

  • Elemen 4T yang wajib ada pada iklan anda
  • Struktur ayat copywriting yang simple dan santai
  • Cara untuk tulis copywriting di FB
  • Cara tulis headline simple tapi power!
  • Cara menarik minat prospek untuk baca iklan anda
  • Cara mudah untuk tulis isi copywriting yang menarik
  • Offer yang menarik minat prospek untuk membeli
  • CTA untuk prospek bertindak

Jumlah durasi: 107 minit 11 saat

Ada 3 Bonus yang saya nak bagi

Bonus #1 - Support Group (Nilai 50.00  FREE)

  • Anda merasai pengalaman seperti belajar dalam kelas
  • Saya bantu anda untuk jawab soalan yang terbuku di hati anda
  • Bakal ada lagi perkongsian Ilmu Copywriting Premium di group
  • Nasihat percuma tentang copywriting bisnes anda

Bonus #2 - Cheatsheet 7 soalan ajaib (Nilai 15.00 FREE)

  • Senarai semak 7 soalan yang perlu dijawab sebelum buat copywriting
  • Membantu anda untuk memahami kehendak prospek
  • Membantu anda untuk kenal pasti segmen pelanggan anda

Bonus #3 - Cheatsheet Product Knowledge (Nilai 10.00 FREE)

  • Senarai semak perkara yang perlu anda tahu tentang produk
  • Membantu anda untuk memahami kelebihan produk anda
  • Membantu anda buat copywriting seecara mudah

Nilai Bonus PERCUMA: RM 105.00

Video Copy Master. 4.67 Bintang!

-Hamid Addin, Sifu Copywriting-

Saya bagi 5 bintang!

"Mula-mula saya tengok video 1st, saya dah tergamam dah.

Serius ke tuan Danial nak londeh semua ilmu copywriting ni? Masuk video ke2 dan ke3, saya dah senyum. Memang sarat dengan ilmu!

Tak payah orang nak pening fahamkan bahasa dan istilah daripada kitab sains. Newbie pun boleh faham dengan mudah.

Lagi dasyat, siap ada homework! Video last perfect. Bonus tu yang tak tahan tu. "


-Mohd Ezai Zulkarnain, Ejen Perfume Sarazara-

Saya bagi 5 bintang!

Memang real tuan... Detail sangat ilmu yang tuan bagi ini. Minta halal ilmu yng tuan kongsikan. Memang tiptop video tuan

Banyak yang saya belajar balik. Saya dapat tahu apa kelemahan saya buat sebelum ni. Banyak juga nak kena study balik. 

 

-Muhammad Rabbani, Mobile Spa-

Saya bagi 4 bintang!

"Untuk video 1, bagi saya amat bagus dan menarik.

Sebab kebanyakan kita hanya fikir nak duit, make profit, dan nak untung tapi terlupa tentang tujuan kita buat bisnes iaitu membantu menyelesaikan masalah prospek.

Lagi satu, sifat kita yang mudah terpedaya dengan like dan share yang sikit walaupon matlamat kita yang asal adalah sales. Saya suka reminder dalam video intro ni. Memang terjentik."

Amaran: Video Training Ini Tidak Sesuai Untuk Semua Orang!

100% sesuai untuk anda yang...

  • Nak tingkatkan jumlah "PM" yang masuk
  • Selalu blur dan tak ada idea nak tulis copywriting
  • Masih tak tahu cara untuk mula tulis copywriting
  • Baru nak belajar tentang copywriting

100% TAK sesuai untuk anda yang... 

  • Mahu ilmu yang seksi, fancy dan advance tahap gaban
  • Dah level sifu, pejam mata pun boleh buat copywriting
  • Mahu jalan yang mudah dan tak konsisten dalam bertindak
  • Nak belajar FBads, video ni hanya tentang copywriting

Berapa yang anda perlu laburkan?

Video Copy Master
(Panduan Step-by-step Cara Buat Ayat Iklan Killer)

  • 4 Video Panduan berdurasi 107 minit 11 saat
  • Bonus #1 - Support Group (Bernilai RM50.00 Free)
  • Bonus #2 - Cheatsheet 7 Soalan Ajaib (Bernilai RM15.00 Free)
  • Bonus #3 - Cheatsheet Product Knowledge (Bernilai RM10.00 Free)

Jumlah Pelaburan:
97.00 sahaja!

Sertai Copy Master... Sekarang! 

Klik butang merah ni!

P.S: Nilai pelaburan yang anda perlu buat adalah jauh lebih rendah lagi dari Harga kasut Anda!

PP.S: Duit datang dan pergi. Tapi ilmu yang anda belajar ni melekat pada diri anda sampai
bila-bila!

PPP.S: Anda boleh pilih untuk belanja duit anda demi kepuasan diri. Tapi anda juga boleh pilih untuk buat pelaburan Ilmu demi kesenangan masa depan. Terpulang pada anda.

Shares

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.