facebook_pixel

Tahniah! Anda Buat Keputusan yang Bijak!

Sebelum Anda Sertai Copy Master, Ada Satu "REWARD" Khas Untuk Anda Pilih...

REWARD yang saya maksudkan ialah...

Video NLP Closed Sale

Video Training "NLP CLOSE SALE"

Video ini tentang aplikasi teknik NLP untuk close sale. 

NLP Close Sale (26 minit 44 saat)

  • Bagaimana menjual tanpa hardsell
  • Teknik meraih kepercayaan prospek
  • Teknik NLP Mirroring, Rapport dan Trust
  • 7 langkah mudah untuk close sale 
  • Bagaimana buat prospek suka pada anda
  • Membantu anda untuk mengunci jualan dengan mudah... dan pelanggan rasa teruja untuk membeli dari anda!

+1 Bonus Percuma: 

Bonus - Skrip Close Sale (Bernilai 50.00 FREE)

  • Skrip A-Z untuk close sale
  • Boleh terus copy paste pada bisnes anda.
  • Sebagai panduan lebih jelas untuk anda close sale

Kenapa Anda Perlu Tonton Video Ni?

Copywriting dah power, ramai PM...  Tapi, close sale lemah

Ceritanya, copywriting dan ads hanya dapat tarik ramai prospek untuk "PM" anda. Nak dapat sale tu, kena belajar ilmu close sale.

Bayangkan anda keluarkan kos ads RM200 dan 30 orang whatsapp anda. Tapi yang beli produk anda 1-2 orang je. 

Rugi masa dan duit anda kan?

"Saya nak REWARD ini. Macam mana caranya?"

Terima kasih sebab pilih untuk terima reward ini.

Video NLP Close Sale adalah teknik rahsia saya yang jarang saya share. Saya tak nak ramai yang belajar teknik ni.

Sebab, bila ramai sangat guna teknik yang sama nanti pelanggan mula "bosan". Saya nak share khas untuk yang sertai Copy Master sahaja sebagai reward dari saya.

Tapi, saya tak boleh bagi percuma sebab saya nak anda labur sikit supaya anda ada komitmen.

Kalau saya bagi free, biasanya orang tak amalkan. Saya nak anda amal dan dapat hasil. Tu je, saya nak tengok anda berjaya. Saya fokus untuk bantu anda!

Video ni saya tak jual dekat orang luar. Hanya khas untuk anda yang sertai Copy Master je.

Khas untuk anda yang sertai copy master. Pelaburan komitmen hanya...

30.00 sahaja!

Berita Buruk!
Reward ini juga bakal ditutup...

Saya malas nak ulang, macam yang saya maklumkan sebelum ini, jualan bakal ditutup bila-bila masa sahaja tanpa sebarang notis.

Saya bukan nak takut-takutkan anda, tapi memang saya nak tutup jualan sebab saya tak nak ramai sangat yang belajar teknik close sale NLP ni.

Ini adalah teknik rahsia yang saya amalkan dan saya hanya nak kongsikan dengan beberapa orang sahaja. Bila dah cukup kuota, saya tutup jualan serta merta!

Saya sarankan anda ambil tawaran ini sementara masih lagi dibuka.

 

Sertai Copy Master dan pilih untuk terima reward... Sekarang! 

Klik butang merah sekarang!

Nak sertai Copy Master je, tak nak terima reward ni? 

Klik bawah ni...

Shares

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.